Zdravo!

Pred letošnjimi božičnimi prazniki se bomo z GG-ji odpravili v Zagreb. Raziskovali bomo skrite kotičke in sladkosti hrvaške prestolnice, obiskali neobičajen muzej, opravljali zabavne izzive in pa drsali na ogromnem zagrebškem drsališču.

S seboj boste potrebovali osebni dokument, malico, topla oblačila in pa dežnik v primeru slabega vremena. Akcija v primeru dežja ne odpade.

Na dogodivščino se bomo odpravili v soboto, 14. 12. 2019, ob 4:30 izpred železniške postaje. Vrnili pa se bomo isti dan, ob 23:00, na isto mesto.

Prijave in plačilo

Za uspešno prijavo na akcijo je potrebno izpolniti prijavnico (ta je elektronska) in poravnati ceno akcije. Rok prijav je 7. december. Prosimo, da se tega datuma držite, saj nam s tem omogočite lažjo pripravo na akcijo. Cena akcije je 35€.

Plačilo

Znesek lahko poravnate le prek TRR.

Pomembno: Po prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo, v katerem bodo navedeni podatki za nakazilo.

Odjave

V primeru odjave zaradi bolezni prosimo, da obvestite vodnika ali nosilca akcije, ali pa nam pišete na elektronski naslov: [email protected].