Zdravo!

Pred letošnjimi božičnimi prazniki se bomo z GG-ji odpravili v Ljubljano, a tokrat ne gremo sami! Skupaj s taborniki iz rodu Srebrni krt Idrija bomo iskali najrazličnejše točke, odkrivali razprodaje, spoznavali okraje, avtobuse in sladkosti naše okrašene prestolnice. Zabavali pa se bomo tudi na Ledeni fantaziji, ogromnem drsališču na Kongresnem trgu.

Na dogodivščino se bomo odpravili v soboto, 9. 12. 2017, ob 13:30 izpred športne dvorane. Vrnili pa se bomo isti dan, ob 21:40, na isto mesto.

Prijave in plačilo

Za uspešno prijavo na akcijo je potrebno izpolniti prijavnico (ta je elektronska) in poravnati ceno akcije. Rok prijav je 1. december. Prosimo, da se tega datuma držite, saj nam s tem omogočite lažjo pripravo na akcijo. 


Cena akcije: 13€


Plačilo

Znesek lahko poravnate le prek TRR. 

Pomembno: Po prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo, v katerem bodo navedeni podatki za nakazilo.

 

Odjave

V primeru odjave zaradi bolezni prosimo, da obvestite vodnika ali nosilca akcije, ali pa nam pišete na elektronski naslov: [email protected].

 

Oprema

S seboj naj otroci vzamejo topla oblačila in primerno obutev, zaželeno je, da imajo s seboj tudi pijačo, kakšen sendvič, nekaj denarja ter telefon.

 


Kontakt

Vodja akcije: Dominik Stegel (031-288-595)

Prijave so zaprte.