Zdravo!

Zima se približuje in z njo tudi zimske aktivnosti. Letos se bomo z GG-ji odpravili na pravo sankaško avanturo! Na voljo bomo imeli kar 700m sankaških prog, za zaključek pa si bomo še pogledali skrivnosten film. Na Jezersko se bomo odpravili v soboto, 15. 12., ob 14h izpred športne dvorane v Dolenjem Logatcu. Vrnili pa se bomo na Naklo ob 21h.

V primeru neustreznega vremena bomo do četrtka, 6. 12., sporočili drug datum.

 

Zdravo!

Zima se približuje

Prijave in plačilo

Za potrditev prijave in prejem podatkov o plačilu pa je potrebno izpolniti še spletno prijavnico (ta je elektronska) in jo lahko najdete na dnu strani. Ceno akcije je potrebno poravnati do  12. decembra. Prosimo, da se tega datuma držite, saj nam s tem omogočite boljšo pripravo na akcijo.


Cena akcije je 20€


Plačilo

Znesek lahko poravnate le prek TRR.

Pomembno: Po prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo, v katerem bodo navedeni podatki za nakazilo. Če sporočila NE prejmete v roku ene ure, nas prosimo obvestite na naš e-naslov.

Odjave

V primeru odjave zaradi bolezni prosimo, da obvestite vodnika ali nosilca akcije, ali pa nam pišete na elektronski naslov: [email protected].

Oprema

S seboj naj otroci nujno vzamejo rezervna oblačila, rokavice, kombinezon, kapo, zimske čevlje – gojzarji, čelno svetilko, rutko in zdravstveno izkaznico!

 

Kontakt


Vodja akcije: Nika Mulec (041-905-883)