Zdravo!

Približuje se vsakoletno tekmovanje GOTIK, Grozljivo Orientacijsko Tekmovanje In Kričanje, namenjeno gozdovnikom in gozdovnicam. Potekalo bo v soboto, 14. 4. in v nedeljo, 15. 4., v okolici OŠ Primož Trubar Velike Lašče, tekmovanje pa organizirajo Rod dobre volje iz Ljubljane. Na dogodivščino se bomo odpravili v soboto ob 14. uri izpred športne dvorane v Dolenjem Logatcu. Vrnili pa se bomo naslednji dan okoli 11. ure.

Prijave in plačilo

Tisti, ki se boste tekmovanja udeležili, ste se že prijavili pri vodnikih in ste razporejeni v ekipe. Za potrditev prijave in prejem podatkov o plačilu pa je potrebno izpolniti še spletno prijavnico (ta je elektronska). Ceno akcije je potrebno poravnati do  5. aprila. Prosimo, da se tega datuma držite. Poleg tega pa mora udeleženec nujno s seboj na akcijo prinesti izjavo, ki jo lahko prenesete na tem naslovu.


Cena akcije: 20€


Plačilo

Znesek lahko poravnate le prek TRR. 

Pomembno: Po prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo, v katerem bodo navedeni podatki za nakazilo.

 

Odjave

V primeru odjave zaradi bolezni prosimo, da obvestite vodnika ali nosilca akcije, ali pa nam pišete na elektronski naslov: [email protected].

 

Oprema

S seboj naj otroci vzamejo spalno vrečo, armafleks. opremo (pisalo, kalkulator, ravnilo) za reševanje nalog, posodo in pribor za hrano, čutarico, piščalko, copate, nekaj oblačil za čez noč, svetilko, primerna oblačila, kroj, rutko, zdravstveno izkaznico, osebno izkaznico in izjavo, ki jo lahko prenesete na tem naslovu.

 


Kontakt

Vodja akcije: Julija Kelečevič (030-241-767)