Osnovne informacije

Tudi letos se bomo skupaj ponovno podali na tradicionalni izlet do najvišjega vrha logaške občine. Tokrat bo ta še malo bolj poseben. Potekal bo od sobote, 9. junija, do nedelje, 10. junija. Z GG-ji se v soboto dobimo ob 15:00 na Naklu in peš odrinemo proti Kalcam, kjer se nam bodo ob 16h pridružili MČ-ji na avtobusni postaji. Naš cilj za ta dan bo rimska utrdba na Lanišču, kjer bomo postavili šotore, zakurili ogenj in se zabavali do večera.

Pridružite se nam tudi starši!

Naslednji dan se bomo povzpeli na vrh.  Tu ste zraven vabljeni tudi starši, da se nam v nedeljo pridružite na pohodu. Z Lanišča bomo proti vrhu odšli ob 9h. Pozor: cesta čez Logatec bo od 9h do 11h zaprta zaradi maratona Franja. Ko se vrnemo nazaj do utrdbe, nas bo pohodnike pričakal slasten golaž. Konec akcije bo ob 13h na Lanišču, ko se bomo bodisi peš, bodisi z avti odpravili nazaj proti Logatcu.

 

Oprema, prijave

S sabo otroci potrebujejo nahrbtnik, primerna oblačila (kaj za rezervo) in obutev, spalno vrečo, podlogo za spanje, lučko, menažko in žlico. S sabo imajo lahko tudi kakšen sendvič, da bodo lažje počakali do večera, ko si bomo na ognju pripravili večerjo. Prijave potekajo prek spodnjega spletnega obrazca do srede, 6. junija, izlet pa je brezplačen. V primeru slabega vremena bo izlet prirejen v enodnevno akcijo, v tem primeru vas bomo obvestili po elektronski pošti. Se vidimo!

Prijavnica