Zdravo!

Nismo še pozabili na taborniški duh, ki je v nas. Čas je, da tudi v sedanjosti, ki je malo drugačna, najdemo zabavo in se malo razmigamo. Zato za vas pripravljamo JESENONLINE!

Čez teden bomo na Facebook in Instagram objavljali izzive, ki jih lahko opravlja GG s pomočjo družine. Posnetek, sliko ali drug način predstavitve izziva pošljete na [email protected] do nedelje, 1.11. 2020. Najbolje opravljene izzive bomo tudi nagradili!

 

V petek in soboto, 30.10 in 31.10 se boste lahko udeležili krajše orientacije po Logatcu z zabavnimi nalogami. V ekipi je lahko eno gospodinjstvo. Na orientacijo se lahko odpravite kadarkoli in v kakršnem koli vrstnem redu (razen če je na točki določeno drugače). Na vsaki najdeni točki je potrebno opraviti nalogo in posneti fotografijo, ki jo pošljete na [email protected] do nedelje, 1.11. 2020. Vse fotografije skupaj pošljite v enem mailu!

Zemljevid in dodatna navodila prejmete po mailu dan pred začetkom.

Potrebovali boste domišljijo, športne čevlje, kompas (če ga imaš) in veliko volje.

 

1. dan

Prvi dan izzivov je pred vami. Izberete lahko izziv 1 ali 2, morda pa kar oba. Bodite kreativni 🔬🎨💃🏼

Dva primera za navdih:

https://youtu.be/yU8X-fd_zQQ

https://www.instagram.com/p/CGdEcDHJ_wB/

2. dan

Zamislite si izziv, kj bi radi videli, da ga vaši prijatelji izzvedejo. Povežite se z njimi skozi izzive.🤝 Ali pa nam pokažete zanimive izseke vaše spremenjene rutine. 🎥 #scout #taborniki #instatabornik #challenge #coronaktivnosti

3. dan

A ne bi bilo kul, da bi cel rod imel taborno majico s tvojim designom? 🤩🎨 Al pa mogoče spodbudiš sebe in ostale, da ostanemo v gibanju tudi če nikamor ni treba it. 🏃🏼‍♀️🏃🏻‍♂️