Po včerajšnjem kosilu je za najmlajše sledil inženirski izziv. Tekmovali so kdo postavi najvišji stolp iz špagetov ter najbolj trden most iz papirja. Zvečer so spoznavali risane junake. Danes so tudi v Skomarjah potekale zimske olimpijske igre, kjer so MČ-ji pokazali svojo spretnost. Zatem je sledilo še sankanje, ki je zaradi ogromno suhega snega še posebej zabavno. Več o tem kaj so počeli GG-ji, je napisala tabornica Živa:

Včeraj smo se GG-ji odpravili na veliko jaso, kjer smo se sankali in naredili tekmovanje v izdelovanju najboljše sankaške proge. Po sankanju smo se poučili o energetiki, kjer smo poskušali ugotoviti kako zmanjšati porabo energije v koči. Po večerji smo se igrali flašo izzivov in znanj, kar je bilo zares zabavno. Danes smo imeli GG-ji orientacijo in potem ko smo vsi našli vse kontrolne točke, smo odšli v bližnji gozd in si sami skuhali kosilo - hamburgerje.

Toliko za zdaj. Nove slike si že lahko ogledate v galeriji. Od odhoda domov nas loči le še en dan, zvečer pa sledi krst novih tabornikov.