Zdravo!

Zdravo!

Približuje se nova skupna taborniška akcija, in sicer sankanje pod Ljubeljem. Tam nas čaka veliko snega, dobrih sankaških prog ter topel čaj. Akcija je tako za najmlajše MČ, kot tudi za starejše GG.

Na sankanje se bomo odpravili v soboto, 29.1.2022, zbor pa je ob 9:30 izpred športne dvorane OŠ 8 talcev v Logatcu, kamor pa se ob 16:00 tudi vrnemo. Za prijavo je potrebno izpolniti spletno prijavnico, ta pa je veljavna le z plačilom akcije. Rok prijav je do ponedeljka, 24.1. oziroma do zapolnitve mest.

 

 

Prijave in plačilo

Število mest na avtobusu je omejeno, zato pohitite, da priložnosti za sankati ne zamudite. V primeru odjave, obvestite vodjo akcije ali pa nam pišite na rodov elektronski naslov zaradi sprostitve mest.

V primeru slabega vremena akcija odpade.


Cena akcije je 8€


Plačilo

Znesek lahko poravnate le prek TRR.

Pomembno: Po prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo, v katerem bodo navedeni podatki za nakazilo. Če sporočila NE prejmete v roku ene ure, nas prosimo obvestite na naš e-naslov.

Odjave

V primeru odjave zaradi bolezni prosimo, da obvestite vodnika ali nosilca akcije, ali pa nam pišete na elektronski naslov: [email protected].

Oprema

Otroci naj imajo s seboj:

Svoje sanke/lopatka (Če jih imate), rezervna oblačila, kombinezon, rokavice, zimske čevlje ali gojzarje, kapo, šal, malico, skodelico za čaj/termovko, rutko in zdravstveno izkaznico in masko.

Za otroke nad 12 let je potreben izpolnjen pogoj PCT, pogoj bomo pregledovali na zbirnem mestu. Otroci za na avtobus potrebujejo tudi masko.

 

Kontakt


Vodja akcije: Tia Mlakar (068-174-300)