Zdravo!

Letos bomo gozdovniki in gozdovnice prvič spomladovali! Gremo na severno stran Alp, v Avstrijo, pripravili smo tudi zakon program, ki je za zdaj še skrivnost 😉. Na to dogodivščino se bomo odpravili za dva dni, med 19. 5. in 20. 5., odhod je iz železniške postaje v Logatcu ob 04:15. Vrnemo pa se ob 21:40 naslednji dan.

Prijave in plačilo

Za potrditev prijave in prejem podatkov o plačilu pa je potrebno izpolniti še spletno prijavnico (ta je elektronska). Ceno akcije je potrebno poravnati do  14. maja. Prosimo, da se tega datuma držite, saj nam s tem omogočite boljšo pripravo na akcijo.


Cena akcije: 40€


Plačilo

Znesek lahko poravnate le prek TRR.

Pomembno: Po prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo, v katerem bodo navedeni podatki za nakazilo. Če sporočila NE prejmete v roku ene ure, nas prosimo obvestite na naš e-naslov.

Odjave

V primeru odjave zaradi bolezni prosimo, da obvestite vodnika ali nosilca akcije, ali pa nam pišete na elektronski naslov: [email protected].

Oprema

S seboj naj otroci vzamejo spalno vrečo, armafleks, pripomočke za risanje (barvice, flumastri, voščenke ...), posodo in pribor za hrano, čutarico, nekaj oblačil za dva dni, svetilko, primerna oblačila, kroj, rutko, zdravstveno izkaznico, ker prestopamo državne meje in bivamo v tujini, morajo obvezno imeti s seboj osebno izkaznico!

 


Kontakt

Vodja akcije: Jerca Trček (031-417-335)