Včerajšnji dan se je kot vsak dan na taborjenju začel z jutranjo telovadbo, tako se nam uspe še do konca zbuditi. Sledil je zajtrk in jutranji zbor, kjer so vod Čokoladke po uspešni kraji zastave vrnili in dvignili zastavo. Dopoldne so GG-ji dokončali svoj kotiček, da si bodo tam lahko tudi sami skuhali kakšen obrok, zatem pa se preizkusili v podiranju Srnjačkovih rekordov, ki jih bodo poskušali izboljšati do konca taborjenja. Med drugim so si podajali vodne balončke in v minuti poskusili pojesti čim več bobi-palčk.

MČ-ji so izkazali svoj pogum v igri paintballa z injekcijami, pred tem pa je vsaka skupina upremila svoj tabor z ovirami in bunkerji. Barvo so s sebe sprali v po nekaj dneh lepega vremena že bolj prijetno topli Kolpi. Popoldne so se GG-ji spoznali z baseball-om in osvajali različne veščine, MČ-ji pa so se zabavali v različnih izzivih na Zmenkarijah. Kravce - delovni vod- so že prvič ocenile šotore, kuharji nam kuhajo odlično hrano, naš animator Anže pa skrbi za urejen stenčas in zabavni spremljevalni program.

Zvečer so GG-ji stavili žetone v casinoju, igrali so mali in veliki biljard, pikado in druge igre, mlajši taborniki pa so na večernem programu osvajali kuharske veščine. Več ponovno jutri...