Počitnic je konec in začela se je šola. Začetek šole pa za tabornike pomeni tudi začetek vodovih sestankov ter akcij. Kot že zadnjih nekaj let, bomo tudi letos taborniško sezono pričeli s propagandnim taborom – vpisom novih članov in rodovim izletom.

Letošnji propagandni tabor bo v petek, 10.9.2010, na zelenici pred staro pošto. Pričetek propagadnega tabora oz. tabora na katerem se pokažemo Logatcu bo ob 16:00 uri, zaključek pa okoli 18:00.
Na tabor ste vabljeni vsi taborniki, še posebej tisti mlajši, saj bo to tudi prvi sestanek v tem šolskem letu. Tam bomo A-jali, postavljali bivake, se igrali, peli, jedli palačinke, poleg tega pa v našo družbo sprejeli nove člane.

Propagandnemu taboru bo sledil prvi rodov izlet, ki bo v soboto, 11.9.2010. Ob 8:00 se dobimo pred športno dvorano v dol. Logatcu, od koder nas bo avtobus odpeljal v Živalski vrt v Ljubljano. Tam nam bodo skrbniki nekatere živali najprej predstavili od blizu, potem pa si bomo ogledali še vse ostale, s tem da bo naš ogled potekal na prav poseben način! Več podrobnosti najdete v priponki, kjer je obvestilo o letošnjem prvem izletu.

Lep taborniški pozdrav!
Luka Nagode
Kontakt: [email protected], 031-740-361