Zdravo!

Hodiš v osnovno šolo in si želiš postati tabornik ali tabornica? Si to že in komaj čakaš, da ponovno vidiš svoje prijatelje? Počitnic je konec in čas je za novo taborniško sezono. Pridite nas obiskat ta petek, 9. septembra, ko se bomo predstavljali pred osnovno šolo 8 talcev Logatec, zvečer pa na prvem srečanju pri taborniški koči še uradno pričeli taborniško leto s prižigom taborniškega ognja.

Pred OŠ 8 talcev v Dolnjem Logatcu bomo od 11.00 do 14.30 izvajali najrazličnejše taborniške delavnice. Nato se bomo preselili k taborniški koči na Naklu, kjer bomo ob 19.00 za vas pripravili še nekaj iger in krajši večer ob ognju. Lokacija taborniške koče se nahaja v zavihku Kontakt

Vabljeni tako bodoči kot že obstoječi taborniki. Na obeh lokacijah bomo na voljo za vpis novih članov in za vse informacije, ki vas zanimajo. Prav tako bodo prisotni vodniki, od katerih boste izvedeli termine vodovih srečanj, ki se predvidoma začnejo v tednu od 12. do 16. septembra.

Če boste dogodek zamudili ali pa vas še kaj dodatnega zanima, nam pišite na rodov e-poštni naslov, ali pa pokličite načelnika Christiana, kontaktne podatke najdete na dnu strani ali  v zavihku Kontakt.

Prvi izlet je prav tako že pred vrati, več si lahko preberete na povezavi: Rodov izlet v Idrijsko Belo

Lepo vabljeni!