Prihaja ZOT 2019!

Letos se bomo z GG-ji odpravili na ZOT, Zimsko orientacijsko tekmovanje. Dvodnevna akcija poteka od petka, 25. 1. 2019 zvečer, do sobote, 26. 1. 2019, v Slovenski Bistrici na 2. OŠ Slovenska Bistrica. Organizatorji obljubljajo otvoritev s tradicionalnimi karaokami, rodovo glasbeno skupino in obilico dogodivščin.

Za boljšo pripravljenost bomo v nedeljo, 20. 1. med 9.00 in 12.00 izvedli pripravljalni dan na Naklu. Tam bomo obnovili svoje znanje, da se bomo lahko na dogodivščino podali brez strahu.

Znane so natančne ure odhoda in prihoda: v petek se izpred športne dvorane odpravimo ob 16h, vrnemo pa se v soboto ob 19h. Se vidimo!

Prijave in plačilo

Glede na čas prijave se spreminja tudi cena akcije, saj se tudi cena štartnine ekipe viša s strani organizacije glede na čas prijave. Predlagamo, da pohitite s prijavo!

Cena akcije do 11. 1. je 22€

in

do 21. 1. je 24€.


Plačilo

Znesek lahko poravnate le prek TRR.

Pomembno: Po prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo, v katerem bodo navedeni podatki za nakazilo. Če sporočila ne prejmete, nas prosimo obvestite na rodov elektronski naslov.

Odjave

Odjava s povračilom denarja je možna do 21. 1. V primeru odjave prosimo, da obvestite vodnika ali nosilca akcije, ali pa nam pišete na elektronski naslov: [email protected].

 

Oprema

S seboj naj otroci vzamejo spalno vrečo, armafleks. opremo (pisalo, kalkulator, ravnilo) za reševanje nalog, posodo in pribor za hrano, čutarico, piščalko, copate, svetilko, primerna oblačila, kroj, rutko, zdravstveno in osebno izkaznico.

Kontakt

Vodja akcije:

Žiga Lukančič (051-415-976)

Prijavnica